Ολυμπιακός: «Καμία θέση στο γήπεδο όσοι προκαλούν βία - Εγγράφεται μέλος με διαρκείας ο Κορεάτης»

2 months ago 34

 «Καμία θέση στο γήπεδο όσοι προκαλούν βία - Εγγράφεται μέλος με διαρκείας ο Κορεάτης»

Ο Ολυμπιακός πήρε επίσημη θέση, καταδικάζοντας την επίθεση οπαδών της ομάδας σε Κορεάτη Youtuber στο περιθώριο του χθεσινού (15.09) αγώνα με την Φράιμπουργκ (0-3) για τη 2η αγωνιστική στο Europa League.

Από τον Ολυμπιακό επισημαίνουν πως τέτοια άτομα δεν έχουν θέση στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ έκαναν γνωστό πως προσφέρουν κάρτα μέλους και διαρκείας στο θύμα, για να πάει και πάλι στο φαληρικό γήπεδο “όποτε θελήσει”.

Να αναφέρουμε ότι η παρουσία των δυο Χουάνγκ στον Ολυμπιακό έχει φέρει αρκετούς συμπατριώτες τους στις κερκίδες του “Γ. Καραϊσκάκης”, αλλά ένας από αυτούς είχε μια πολύ άσχημη εμπειρία πριν από το ματς της Πέμπτης (15.09).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει κάθε μορφή βίας με αφορμή μια χαρά της ζωής, όπως θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο.

Είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχουν θέση στο γήπεδό μας αυτοί που προκαλούν βία και διαμορφώνουν κάκιστη εικόνα για τον σύλλογο σε διεθνή Μέσα.

Ο άτυχος φίλαθλος από την Κορέα που δέχτηκε επίθεση σε δρόμο και σε αρκετή απόσταση από το γήπεδό μας, σήμερα εγγράφεται μέλος στα μητρώα του συλλόγου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα του παραχωρήσει ένα εισιτήριο διαρκείας για να βρίσκεται όποτε το θελήσει στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’».

To άρθρο Ολυμπιακός: «Καμία θέση στο γήπεδο όσοι προκαλούν βία - Εγγράφεται μέλος με διαρκείας ο Κορεάτης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Δείτε όλο το άρθρο